CP Grupo si Neocasa lanseaza un proiect rezidential

Facebook Twitter Comenteaza
CP Grupo si Neocasa lanseaza un proiect rezidential

CP Grupo si Neocasa au lansat pe 16 mai un nou proiect rezidential, Lakeland Residence. Proiectul este localizat in nord - estul Bucurestiului, pe malul lacului Plumbuita.

Dezvoltatorul proiectului, CP Grupo din Madrid, are o experienta in domeniul rezidential de mai bine de 35 de ani si a pus bazele a peste 4.000 de asftel de proprietati, precum si sedii de birouri, clinici, hoteluri, cluburi sportive si alte cladiri emblematice. Succesul CP Grupo consta in calitatea si designul original al lucrarilor, beneficiind de propriul birou de arhitectura.
Din ianuarie 2007, dezvoltatorul hotaraste sa se extinda si in Romania, aducand aici stilul CP Grupo ce se defineste prin calitate, confort si design modern.

Complexul beneficiaza de un design octagonal, ce ofera o panorama completa a partii de nord-est a capitalei. Lakeland Residence consta dintr-un imobil de 144 de apartamente spatioase, distribuite pe 15 nivele, plus parter si are trei parcari subterane pe trei niveluri.

Lakeland Residence se va construi pe malul lacului Plumbuita, avand acces direct catre Soseaua Colentina.
Zona este binecunoscuta pentru parcurile si spatiile verzi. De asemenea, cartierul beneficiaza de o retea solida de mijloace de transport in comun, scoli, spitaluri, hoteluri, precum si supermarketuri.

Cele 144 de apartamente sunt concepute pentru a satisface stiluri de viata diferite. Lakeland Residence include 26 de garsoniere, potrivite pentru tinerii necasatoriti, cu o viata activa. Cele 52 de apartamente cu doua camere si cele 54 de apartamente cu trei camere sunt proiectate special pentru familiile cu copii.
Blocul mai contine sase apartamente cu trei camere cu propria gradina la parter si sase apartamente cu patru camere, tip duplex penthouse, unde accesul se face de la etajul 15, de unde poate fi admirata panorama oferita de lacul Plumbuita.

Interioarele apartamentelor sunt inspirate din cultura dezvoltatorului spaniol. Atmosfera armonioasa si confortul caminului sunt create de culorile calde ale apartamentelor si de luminozitatea naturala mentinuta in aceste tipuri de locuinte. In bucatarii se vor folosi plite vitroceramice, iar in interiorul apartamentelor nu vor exista gaze, conform normelor de securitate ale CP Grupo.
Imobilul va beneficia de un sistem central de incalzire, iar apartamentele vor avea repartitoare individuale. Finisajele apartamentelor vor fi de cea mai buna calitate, de la parchet si gresie ceramica pana la  obiecte sanitare. Imobilul va avea patru lifturi pe nivel, doua scari si usa de acces securizata.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod