Concertul Whitesnake si Def Leppard - 5.000 de bilete vandute

Facebook Twitter Comenteaza
Concertul Whitesnake si Def Leppard - 5.000 de bilete vandute

S-au vandut deja 5.000 de bilete pentru concertul sustinut de cele doua trupe rock, Whitesnake si Def Leppard, din 8 iulie, ora 19.00, de la Romexpo (parcarea B), Bucuresti.  

Turneul European Whitesnake/Def Leppard, din care face parte si concertul de la Bucuresti, va debuta pe 17 iunie. Cele doua trupe vor sustine in total 22 de concerte, de-a lungul Europei si al Marii Britanii.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta (Bucuresti Mall, Plaza Romania, Bucur Obor, magazinele Unirea si Muzica, Hard Rock Cafe), prin Eventim, in retelele Germanos si Carrefour Voiaj si online, la www.bileteonline.ro, www.ticketpoint.ro, www.vreaubilet.ro, www.bilete.ro si www.eventim.ro.

Preturile biletelor sunt:

  • Zona A - 75 Ron
  • Zona B - 55 Ron
  • Tribuna a II-a - 195 Ron
  • Tribuna VIP - 250 Ron

Seara va fi deschisa de Iris, pentru a doua oara pe aceeasi scena cu Whitesnake (la o distanta de 11 ani), dar pentru prima data cu Def Leppard.

Cea mai recenta oferta muzicala a trupei Whitesnake este albumul "Good To Be Bad", lansat la jumatatea lunii aprilie 2008.
"Era si timpul sa avem cantece noi pe care sa le prezentam fanilor Whitesnake. Acest album are toate elementele care-mi plac la Whitesnake si chiar mai mult...", declara David Coverdale (fondatorul si solistul Whitesnake).

Incepand cu 3 mai, Whitesnake se afla in America de Sud - sase concerte in Brazilia, doua in Argentina, in doua zile consecutive si cate unul in Chile, Peru si Mexic.

In prima jumatate a lunii iunie, Whitesnake va concerta in Scandinavia - Suedia, Finlanda, Islanda, Norvegia si Danemarca, date urmate de participarea la festivalul Arrow Classic - Nijmegen, Olanda.

In ceea ce priveste trupa Def Leppard, prima etapa a turneului mondial a cuprins 20 de date pe pamant nord-american, in Statele Unite si Canada; patru concerte canadiene si doua americane au fost amanate din cauza unei infectii respiratorii de care a suferit vocalistul trupei, Joe Elliott.

Etapa a doua ar fi trebuit sa debuteze in India, pe 16 si 18 mai; spectacolele au fost amanate din cauza convocarii de alegeri anticipate, de catre guvernul indian, fapt care a indisponibilizat mai multe locatii de spectacole si sport.
Urmeaza 28 de concerte in Europa si Marea Britanie.

Pentru a treia etapa a tuneului, Def Leppard se va intoarce in America de Nord; 16 concerte in Statele Unite si Canada, cuprinzand-le si pe cele amanate din prima etapa.

Pe 29 aprilie, Def Leppard a lansat noul sau album, "Songs from the Sparkle Lounge".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod