CORI GRĂMESCU - LECŢII DE FITNESS LA “TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE”

Cori Grămescu este renumită pentru stilul ei de viaţă sănătos şi pentru exerciţiile de fitness pe care le predă.

Duminică, de la 13.30, la “Tinereţe fără bătrâneţe”,  Izabela Pănescu, face o demonstraţie , alături de antrenoarea de fitness Cori Grămescu, despre cât  este de uşor să faci 30 de minute de mişcare, zilnic, pentru a fi mai sănătos. “Am aflat ce greşeli fac în antrenamentele mele. De exemplu, eu făceam cam aceleaşi exerciţii în fiecare zi, ceea ce este greşit, iar Cori mi-a explicat şi de ce: muşchii se obişnuiesc cu acelaşi tip de mişcare, aşa că la un moment dat antrenamentele nu vor mai da randament”, spune realizatoarea emisiunii.



Cori Grămescu, antrenor de fitness, a ajutat-o pe Izabela sa  aleagă cele mai folositoare exerciţii pentru a ne începe ziua cât mai activă.

“Cori a adaptat fiecare exerciţiu pentru problemele mele şi, în plus, mi-a dezvaluit un secret pentru o problemă pe care o au majoritatea femeilor: chiar dacă suntem slabe, imediat după masă abdomenul se măreşte, ca şi cum am fi balonate. Este vorba despre un muşchi pe care toată lumea îl neglijează. Se numeşte muşchiul corset şi poate fi întărit dacă avem grijă cum facem abdomenele.”



Duminică de la ora 13.30, la emisiunea "Tinereţe fără bătrâneţe" la Digi24, veţi vedea exact cum recomandă Cori Grămescu să se execute exerciţiile pentru abdomen pentru a scăpa de această problemă.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod