Cori Grămescu este cel mai iubit antrenor de fitness din România

18 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Cori Grămescu este cel mai iubit antrenor de fitness din România

Cori Grămescu a fost premiată cu trofeul “Cel mai iubit antrenor de fitness din România”. Renumită pentru singura metodă de Ultimate Pilates inventată de un instructor român, Cori a cules roadele muncii sale din ultimele luni în cadrul Galei Eva.ro 10 ani unde a câştigat categoria la care au fost nominalizate şi Florentina Opriş şi Luminiţa Nicolescu.

„Sper sa continuăm în acelaşi mod: să fim mai sănătoşi, mai frumoşi, atât pe exterior cât şi pe interior şi să demonstrăm că prin ambiţie şi corectitudine  lucrurile vor fi foarte bune în viaţă”, a declarat pe scenă Cori Grămescu, care şi-a făcut apariţia într-o superbă rochie de catifea roşie.

Cori Grămescu este cel mai titrat instructor de fitness feminin din România, derulând la Lady Fit Gym propriile metode de aerobic şi fitness, care au făcut fericite mii de femei.



În această săptămână, între 21 şi 23 octombrie, Cori va fi prezentă la primul Congres Internaţional de Pilates, organizat de Tonus Plus la Iaşi. Congresul va reuni 10 instructori de top din lume (S.U.A., Portugalia, Spania,Croatia, Ungaria şi România), printre aceştia numărându-se şi Cori.

Cori Grămescu îşi va prezenta cu acest prilej  tehnica “Ultimate Pilates by Cori Grămescu”, singura disciplină de Pilates dezvoltată de un antrenor de fitness din România.


“Sunt pregătită să fac o impresie bună la Iaşi. Weeekendul viitor voi susţine până la 14 ore de Ultimate Pilates, atât la Congres cât şi în cadrul unor evenimente adiacente. O sa fie un weekend foarte solicitant, însă e primul pas pe care îl fac pentru ca disciplina Ultimate Pilates să devină cunoscută pe plan internaţional”, spune Cori Grămescu.

Conceptul Ultimate Pilates garantează rezultate uimitoare într-un timp foarte scurt - talia oricărei femei se micşorează cu minimum 3 cm în trei săptămâni. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod