Killer Elite: Înfruntarea - peste 30.000 de spectatori, în doar 10 zile

18 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Killer Elite: Înfruntarea - peste 30.000 de spectatori, în doar 10 zile

La doar 10 zile de la lansarea în cinematografele din România, thriller-ul Killer Elite: Înfruntarea a strâns 31.087 de fani!

Mexic, 1979. Danny (Jason Statham) şi mentorul său, Hunter (Robert De Niro) sunt mercenari care îşi pândesc prada. Apare un convoi format din maşini de poliţie care escortează mai multe limuzine. Cu o eficienţă nemiloasă, Danny asasinează ţinta. Dar în aceeaşi maşină se află şi un băiat de 10 ani.

Danny nu poate să curme viaţa băiatului, iar acest moment de ezitare duce la împuşcarea sa. Hunter îi salvează viaţa, dar Danny realizează că nu mai poate continua în branşa asasinilor plătiţi.
 
Între timp, se pune la cale o intrigă politică ale cărei consecinţe vor fi mai îndelungate decât se putea bănui. Spionajul britanic a fost atras într-o alianţă secretă şi deloc ortodoxă cu şeicul Amr Bin Issa, o căpetenie renegată din Oman, care mai are doar şase luni de trăit.
În schimbul dreptului de exploatare a rezervelor de petrol, şeicul vrea răzbunare împotriva celor care i-au ucis fiii, sânge pentru sânge. 
 
Cu o distribuţie de excepţie: Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro,Yvonne Strahovski şi Dominic Purcell şi cu o regie semnată de Gary McKendry, filmul aduce în faţa spectatorilor din România o poveste reală care îi poartă pe aceştia pe întreg globul pământesc dintr-un capăt în celălalt, pentru a lua parte la misiunea imposibilă pe care Danny Bryce (Jason Statham) o are de executat şi anume să-i ucidă pe cei trei aprigi asasini conduşi de Spike (Clive Owen).

 
 
Killer Elite: Înfruntarea / Killer Elite rulează în această săptămână la cinematografele bucureştene: Hollywood Multiplex Bucureşti Mall, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex (Băneasa), la cinematografele din reţeaua Cinema City : Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Baia Mare, Bacău, Brăila, Arad, Timişoara, Piteşti şi Constanţa precum şi la Odeon Cineplex Cluj Napoca.  De vineri, 21 octombrie, filmul va rula şi la Cortina Digiplex Oradea precum şi Grand Mall Satu Mare.

 
Filmul este distribuit de Hollywood Multiplex Operations şi are o durată de 105 minute. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod