Concerte @ Hard Rock Cafe

JOI, 11 februarie, ora 21.30 – Concert BOSQUITO


BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, joi, 11 februarie, începând cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe româneşti - BOSQUITO!

Fondată de Radu Almăşan în Braşov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin, cu o gama largă de influenţe - de la muzică ţigănească, balcanică, până la elemente simfonice şi de hard rock. În perioada 2002 – 2006 multe dintre piesele lor au ajuns pe prima poziţie în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003), Fărâme de soare (2004) şi Babylon (2014). În perioada 2005 – 2011 trupa a concertat în SUA, iar membrii săi au declarat că această perioada a fost una recreaţională. Tot în acest timp au lansat şi piesa "Întuneric în culori", alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică, iar apoi au revenit în România unde au cântat în deschiderea concertului Shakira.

Vino pe 11 februarie la Hard Rock Cafe să asculţi piese precum: “Hopa Hopa”, “Două mâini”, “Când îngerii pleacă, “M-ai dat peste cap”, “Tu eşti iubita mea”, mult cunoscutul refren “Dă-i înainte cu tupeu” al piesei Pepita şi multe alte surprize.

Biletele pentru concertul BOSQUITO din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia şi IQ BOX, Say Shop, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 50 de lei cu loc la masă, zona de fumători sau nefumători.

- 75 de lei, cu loc la masa,  în faţa scenei.

VINERI, 12 februarie, ora 22.30 – IULIAN CANAF lansează albumul ““The Virgin Soul Of The Blues”, pe 12 februarie, la Hard Rock Cafe


Iulian Canaf, fostul finalist de la "Vocea României", îşi lansează primul album şi sărbătoreşte momentul printr-un concert la Hard Rock Cafe. Vino să descoperi piesele incluse pe LP-ul “The Virgin Soul Of The Blues”, alături de hituri din toate timpurile, interpretate într-un stil inconfundabil.

Parcursul muzical al lui Iulian Canaf a pornit de la ediţia din 2012 a concursului “Vocea României”, în care solistul a impresionat cu o interpretare plină de personalitate, pasiune şi sensibilitate.
Au urmat apoi multe concerte desfăşurate cu casa închisă, în Bucureşti şi în ţară, care au demonstrat că artistul şi-a câştigat locul nu doar pe scena muzicala autohtonă, ci mai ales în inimile publicului.

Despre primul său album şi despre showul ce îi va marca lansarea, Canaf spune doar atat: “Iubire şi fericire. Cu siguranţă toată lumea ştie la ce mă refer.“ Lasă-te, aşadar, cuprins de bucuria acordurilor rafinate de blues şi vino la un concert intens, emoţionant şi, pe alocuri, excentric!

Concertul va începe la ora 22.30. Biletele au următoarele preţuri:
- 25 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 35 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe Bucuresti,Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

SAMBATA, 13 februarie, ora 22.30 – Valentine’s Eve cu JUKEBOX


În ajunul Zilei Îndrăgostiţilor, Jukebox te aşteaptă la Hard Rock Cafe cu ritmuri rock’n’roll, riffuri de glam, acorduri disco-pop, dar şi cu cele mai îndrăgite hituri ale momentului. Vino să te distrezi, să dansezi şi să celebrezi iubirea, la un show pe cinste!
Jukebox este una dintre cele mai populare, versatile şi longevive trupe pop rock, funk, rock and roll, retro & fusion, cu peste 15 ani de activitate şi peste 1400 concerte.
Discografia formaţiei include până în prezent 3 albume (“Christmas songs”, “Feel like making love” şi “Picuri de rai”) si 6 single-uri (“Te adoresc”, “Breakout”, “Cum vrei tu”, “Ediţie specială”, “Sărbătorile-au venit” şi “Addicted”). Jukebox este cu adevărat o cutie muzicală, iar fiecare întâlnire cu ei înseamnă veselie, energie pozitivă, optimism şi mai ales muzică bună, cântată întotdeauna live.

Concertul din 13 februarie va începe la 22.30, iar biletele au următoarele preţuri:
- 30 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 40 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei.

Biletele pot fi găsite online pe www.iabilet.ro şi în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia şi IQ BOX, Say Shop, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

DUMINICA, 14 februarie, ora 21.30 – Concert DALMA


De Ziua Îndrăgostiţilor, Hard Rock Cafe te invită să petreci o seară romantică, pe acordurile unora dintre cele mai frumoase melodii de dragoste ale tuturor timpurilor, în interpretarea talentatei Dalma Kovacs. Vei asculta "Fly me to the moon", "La vie en rose", "Cheek to Cheek" şi multe alte hituri, într-un concert fără pereche!
Dalma a atras atenţia publicului mai ales prin prestaţiile remarcabile din cadrul showurilor “Vocea României” şi “Te cunosc de undeva”.
Însă activitatea artistei include şi alte elemente notabile: cu prima sa melodie, “Love Was Never Her Friend”, Dalma a obţinut poziţia a şasea la Selecţia Naţională pentru Eurovision, în 2009, an în care a lansat şi primul album - “Lovely Nerd”. În anul următor a luat din nou parte la selecţie cu piesa “I’m Running”, iar în 2012 a lansat single-ul “Fever”.
Concertul va  începe la ora 21.30, iar intrarea va fi liberă.

MIERCURI, 17 februarie, ora 21.30 – Concert NICOLETA NUCA & Band. Invitat special: FLORIN RADUTA


Ai admirat-o într-un cunoscut show de talente, iar acum ai şansa să o asculţi live, la Hard Rock Cafe, pe 17 februarie! În luna dedicată iubirii, Nicoleta Nucă te aşteaptă la un concert în care vei asculta melodii de suflet din repertoriul propriu al artistei, dar şi hituri internaţionale.

Cu o prezenţă ce nu trece neobservată şi un timbru vocal aparte, Nicoleta Nucă a lăsat o impresie puternică la ediţia din 2014 a showului de talente X Factor. După ce şi-a încheiat parcusul din concurs, Nicoleta a pornit pe calea unei cariere solo. La începutul anului trecut a lansat single-ul de mare succes “Nu sunt”, care a acumulat peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube, iar videoclipul “Liniştea”, lansat în decembrie 2015, a depăşit deja două miioane de vizualizări.

În prezent, Nicoleta Nucă lucrează la primul său album, de pe care a anunţat deja trei titluri: "Liniștea" "Amintiri" şi "Inima mea".

Invitatul special al serii va fi Florin Răduţă, câştigătorul X Factor din 2015. Prezenţa sa pe scena din Hard Rock Cafe va fi una din primele apariţii live ale lui Florin, după adjudecarea mult râvnitului trofeu.

Biletele pentru showul Nicoleta Nucă se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe dar şi in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

- 60 de lei, VIP, cu loc la masa în faţa scenei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod