Concerte @ Hard Rock Cafe

JOI, 4 FEBRUARIE, ORA 21.30 – Concert PARTIZAN

Joi, 4 februarie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, la primul concert PARTIZAN din 2016.  
Trupa Partizan este o altă față a legendarei trupe Timpuri Noi, formaţie care, la începutul anilor “90, a îmbogăţit peisajul muzical cu nenumărate istorisiri şi personaje ce dăinuie peste timp. Cu Artan la voce, Partizan şi-a spus cuvântul pe scena punk-rock începând din 2001, cu piese ironice şi pline de haz, precum “Păpuşea masculină” sau “Fata mea”.  În prezent trupa este formată din Adrian Pleşca ”Artan” – voce, Răzvan Moldovan – chitară, Andrei Bărbulescu - tobe si Adrian Bortun – bass.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au urmatoarele preţuri:
- 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 35 de lei, cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători.


Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM.

 
VINERI, 5 FEBRUARIE, ORA 22.30  - Concert TROOPER

Una dintre cele mai iubite trupe ale momentului te aşteaptă la o seară de rock autentic pe 5 februarie, de la ora 22.30, la Hard Rock Cafe.
Dacă “Tari ca munţii”, “Amintiri”sau “Strigăt” se află în topul preferinţelor tale, nu pierde concertul Trooper! Cei şase muzicieni pun la cale un show complex, cu cele mai iubite piese din repertoriu lor, dar şi cu hituri rock ce au făcut istorie.

În cei 20 de ani de activitate, Trooper a lansat şapte albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele pentru showul din 5 februarie se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro(www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
- 25 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 35 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

Un eveniment recomandat de ROCK FM.

 
SAMBATA, 6 FEBRUARIE, ORA 22.30 – Concert LAURENTIU GURAN & ASHA

Pe 6 februarie, de la 22:30, Laurentiu Guran si trupa ASHA te aşteaptă la Hard Rock Cafe cu o colecţie de hituri cum rar ai mai văzut! Laurenţiu Guran (voce), Dan Ionescu (chitară), Ionuţ Deliu (bass), Andrei Ilie (tobe), Dan Stetco (clape) şi Luiza Popescu (backing vocal) vin pe scena noastră după numeroase succese înregistrate în ţară şi în străinătate, pentru a cânta live cover-uri după unele dintre cele mai frumoase piese ale tuturor timpurilor.

Intrarea la concert este liberă.

 
MIERCURI, 10 FEBRUARIE, ORA 21.30  - Concert DELIA

Pe 10 februarie, începând cu ora 21:30, DELIA te aşteaptă la Hard Rock Cafe pentru un spectacol ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar şi cu melodii din repertoriul internaţional.
Artista va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un concert vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare. Pentru un show total, în faţa scenei vor fi doar locuri în picioare.

DELIA a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor “90, ca parte a duetului de mare succes N & D şi de peste 15 ani se menţine în atenţia publicului, cu o carieră solo remarcabilă. Cameleonica solistă reuşeşte să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţă scenică debordantă şi piese pe măsură.
Dacă super hitul „Pe aripi de vânt” i-a adus artistei 26 de milioane de vizualizări pe You Tube, cel mai recent sigle al DELIEI – „Da, mamă,” a depăşit deja 29 milioane de vizualizări şi a adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio & tv cu profil muzical.

Biletele se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzică, Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.


Biletele au următoarele preţuri:

- 40 de lei fără loc în faţa scenei, pe ringul de dans

- 75 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători.

 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod