Concerte @ Hard Rock Cafe

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Showurile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.
JOI, 26 NOIEMBRIE, ORA 21.30 – CONCERT DIRECTIA 5

Pe 26 noiembrie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară de neuitat alături de Direcţia 5. Vino ă asculţi  “O fată ca ea", "Dacă ai şti", "Eşti stilul meu," "Iţi mulţumesc", "Am nevoie de tine" şi multe alte refrene ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate şi în inima ta! 

Cu mii de concerte la activ şi 25 de materiale discografice lansate Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Aniversare” (2008), Emoţie (2009) şi “Romantic” (2010), Direcţia 5 a spus şi continua să spună nenumărate poveşti, de viaţă şi iubire.  

Biletele pentru showul  Direcţia 5 se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
- 120 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 95 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.

VINERI, 27 NOIEMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT CELELALTE CUVINTE

Celelalte Cuvinte va concerta în data de 27 noiembrie, de la ora 22.00, la Hard Rock Cafe, într-un eveniment ce va fi mai degrabă o repetiție cu public, în cadrul căreia trupa își va prezenta noile compoziții, într-o atmosferă caldă, de suflet.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu pregătesc un concert special, pe măsura aşteptărilor fanilor.
Veti asculta atât piese noi, unele cântate pentru prima oară live, cât și piesele de rezistență din repertoriul trupei ca “Zmeie”, “Scrisori iubite”, “Dacă vrei”, “Iarbă prin păr”, “Un sfârşit e un început”, dar și melodii cântate mai rar, ca “Lupii” sau “Se lasă rău”.

Biletele pentru showul Celelalte Cuvinte se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:

- 35 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

- 50 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

În ziua concertului, biletele vor costa 40 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.

SAMBATA, 28 NOIEMBRIE, ORA 22.30  – CONCERT DALMA

DALMA KOVACS te aşteaptă la Hard Rock Cafe pe 28 noiembrie, de la ora 22.30. Vino pregătit pentru un concert incendiar, în care vei regăsi piese îndrăgite din repertoriul unor artişti şi trupe de top; “Locked Out of Heaven” – Bruno Mars, “Don’t Stop Me Now” – Queen, “A Night Like This”- Caro Emerald, “Try” – Pink sau “Valerie” – Amy Winehouse sunt doar câteva dintre refrenele pe care le vei fredona alături de talentata artistă!
DALMA KOVACS este cunoscută publicului mai ales graţie prestaţiei remarcabile din cadrul showurilor “Vocea Romaniei” si “Te cunosc de undeva”, însă activitatea sa include şi alte elemente notabile.
Cu prima sa melodie “Love Was Never Her Friend”, DALMA a obţinut poziţia a şasea la Selecţia Naţională pentru Eurovision, în 2009, an în care a lansat şi primul album “Lovely Nerd”. În anul următor a luat din nou parte la selecţie cu piesa “I’m Running”, iar în 2012 a lansat single-ul “Fever”.
Intrarea la concert va fi liberă.

LUNI, 30 NOIEMBRIE, ORA 22.00 – CONCERT JUKEBOX

Hard Rock Cafe va invită pe 30 noiembrie, de la ora 22.00, la concertul JUKEBOX. Îndrăgita trupă va interpreta, dintr-un playlist de excepţie, atât binecunoscutele hituri ale anilor ’60–’70, cât şi piese din topurile recente.

Jukebox este una dintre cele mai populare, versatile şi longevive trupe pop rock, funk, rock and roll, pop, retro & fusion, cu peste 15 ani pe piaţă muzicală din România, având la activ peste 1400 concerte live, 3 albume (“Christmas songs”, “Feel like making love” şi “Picuri de rai”) şi 6 single-uri (“Te adoresc”, “Breakout”, “Cum vrei tu”, “Ediţie specială”, “Sărbătorile-au venit” şi “Addicted”). Jukebox este cu adevărat, la propriu, o cutie muzicală plină de veselie care oferă publicului multă energie pozitivă, optimism şi muzică bună, cântată întotdeauna live.

Prețul biletelor diferă în funcție de categorie: 
-25 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători 
-30 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei 

Biletele la concert se găsesc pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.

MIERCURI, 2 DECEMBRIE, ORA 21.30 – Concert DANIEL CAVANAGH (Anathema)

Daniel Cavanagh, mintea creativă şi chitaristul din Anathema, se îmbarcă în primul său turneu acustic după multă vreme şi va cânta la Hard Rock Cafe pe 2 decembrie, de la ora 21:30.

Concertul face parte dintr-o serie de showuri exclusiviste pe care artistul le va susţine în Europa.
Daniel va prezenta un setlist cu totul şi cu totul special, construit din piese de pe noul său material solo, “Memory and Meaning”, dar şi piese de la Anathema, plus cântece ale unor artişti care l-au influenţat de-a lungul carierei - Pink Floyd, Iron Maiden şi mulţi alţii.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzică, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară) şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:

- 55 de lei, cu loc la masă, în sala, zona de fumători sau nefumători

- 80 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

În ziua concertului, biletele vor costa 75 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), respectiv 100 de lei VIP, în limita locurilor disponibile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod