Concerte @ Hard Rock Cafe



Miercuri, 27 aprilie, ora 21.30 – Concert VOLTAJ

Vino pe 27 aprilie, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe, unde Călin Goia şi colegii săi te aşteaptă la un show de zile mari, în care vei regăsi cele mai îndrăgite compoziţii ale trupei. Iar dacă toată seara o vei petrece dansând, “Dă vina pe Voltaj”!

Cu un palmares remarcabil şi o carieră îndelungată, trupa aduce în faţa publicului un adevărat univers muzical. De la poveşti de dragoste pe portativ, până la cele mai antrenante refrene ce au ocupat primele poziţii în topurile autohtone, Voltaj te surprinde şi te încântă de fiecare dată.
Vom canta “Din toată inima” – hitul dedicat Naţionalei de fotbal a României, dar şi “Lumea e a mea”, "Povestea Oricui", “Ora de Germană” sau “Albinuţa”, într-un concert la Voltaj înalt. Aşa că nu pierde un concert electrizant şi asigură-te că nu rămâi “Kori Gent” la distracţie!

Biletele pentru concertul din 27 aprilie se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzică, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
- 60 de lei, cu loc la masă
- 40 de lei, fără loc, în faţa scenei, pe ringul de dans.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod