Concert: Trooper Unplugged la Teatrul Excelsior

Pe 23 octombrie 2015, de la orele 20:00, teatrul Excelsior va fi gazda unuia dintre cele mai așteptate concerte ale acestei toamne: Trooper concertează unplugged, cu ocazia aniversării a 20 de ani de existență.

Cei prezenți vor avea parte de un playlist special, cu multe piese care nu au mai fost cântate niciodată sau care au văzut lumina scenei foarte rar și de doi invitați care, împreună cu troopeții, vor oferi o noapte de neuitat.

Trooper, o formație recunoscută pentru energia debordantă de la concertele electrice, vă propune o abordare specială a catalogului propriu, aducând o altă viziune asupra unor piese pe care ascultătorii formației nu și le-ar putea închipui cântate astfel.

Și, pentru că acest concert va avea loc într-o locație mai puțin obișnuită pentru un concert Trooper, Alin „Coiotu” Dincă s-a hotărât să vă lanseze o altfel de invitație:
Trooper, una dintre cele mai iubite formații de muzică rock din România, aniversează în această toamnă 20 de ani de existență.

După 7 albume de studio, 1 album live și multe sute de concerte alături de cele mai mari nume ale rockului mondial, cum sunt Iron Maiden, Judas Priest, Scorpions, Megadeth, Europe, Whitesnake, Trooper demarează un nou turneu național care va cuprinde cele mai importante orașe din România.


Până în prezent au fost confirmate următoarele date:

10 octombrie - Câmpina - Club Live
16 octombrie – Băicoi - Club Touche
17 octombrie – Cluj Napoca - Flying Circus
18 octombrie - Pitești - Club Hush
23 octombrie - București - Teatrul Excelsior - Unplugged
24 octombrie - Târgoviște - Fiord
30 octombrie - Iași - Rock'n Iași
31 octombrie - Bacău - Pub S
06 noiembrie - București - Arenele Romane
07 noiembrie - Brașov - Rockstadt
04 decembrie - Buzău - Cafeneaua Artiștilor
05 decembrie - Suceava - 31 Motor's Pub
12 decembrie - Sibiu - Rock Pub&More

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod