Concert Diana Krall la Bucuresti

14 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Concert Diana Krall la Bucuresti

Diana Krall va sustine primul sau concert din Romania, in data de 22 noiembrie. Spectacolul, inclus in turneul de promovare a celui mai recent album al artistei, "Quiet Nights", va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti.

Artista are o cariera de peste 20 de ani, dedicata promovarii jazz-ului modern. Baladele clasice, influentata de muzica pop, i-au adus cantaretei numele de "diva jazz-ului modern".

Nascuta intr-o familie de muzicieni in Nanaimo, British Columbia, Canada, Diana Krall a inceput sa ia lectii de pian la varsta de 4 ani, in liceu fiind deja membra a unui grup de jazz.
La varsta de 15 ani canta in restaurantele orasului natal, iar doi ani mai tarziu a participat la Vancouver International Jazz Festival, unde a castigat o bursa de studiu la Berklee College of Music in Boston.

In 1993, Diana Krall a lansat primul sau album, "Stepping Out", urmand apoi materialele discografice "Only Trust Your Heart" si "All for You: A Dedication to the Nat King Cole Trio", datorita caruia artista a fost nominalizata la premiile Grammy.

Krall a lansat apoi alte 10 albume cu vanzari record, printre care se numara si "The Look of Love" - primul Top 10 in Billboard 200 si "Diana Krall: Live in Paris" - primul album live din cariera.
Diana Krall a fost recompensata cu doua trofee Grammy pentru "Best Jazz Vocal Performance", in 1999, si "Best Jazz Vocal Album", in 2002.

Biletele pentru concertul din data de 22 noiembrie pot fi cumparate din reteaua magazinelor Diverta, precum si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret, in functie de pozitia in sala: 100, 150, 220, 300 si 500 de lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod