Colin Farrell: "Am pierdut prea mult timp cu băutura"

Actorul spune că, de când a încetat să mai bea, simte că a recâştigat cele opt ore pe care le pierdea în fiecare zi în perioada în care era dependent de alcool şi droguri.

Starul a încetat să mai consume alcool în 2006, când a fost internat într-un centru de dezalcoolizare, relatează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.
Farrell a recunoscut recent, pentru o publicaţie americană, că este în continuare uimit de cât timp pierdea înainte cu dependenţele sale.

"Acum am opt ore pe zi pe care înainte nu le aveam înainte, când obişnuiam să beau. Şi asta s-a întâmplat zilnic, timp de 18 ani... Sunt sincer şi este adevărat. Iar faptul că le-am recuperat este cel mai bun lucru", a declarat actorul pentru revista Details.

Colin Farrell, care şi-a revenit după îndelungata perioadă în care s-a luptat cu dependenţa de droguri şi alcool, spune că îi este ruşine să admită că nici măcar naşterea fiului său James, în 2003, nu l-a putut determina să renunţe la vicii.

"Când James a venit pe lume, am luat hotărârea să nu mă schimb.

Am spus: Nu mă schimb! Voi fi prietenul lui!" Un nenorocit de prieten toxicoman de 28 de ani, asta era tot ce avea nevoie fiul meu în vârstă de şase ani", a mărturisit actorul, care multă vreme a încercat să-şi ascundă dependenţa de familie.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod