Ciro Castellano n-o iartă pe Antonia: "A ajuns acasă la Vincenzo cu Velea"

Fostul socru al artistei nu ratează nicio ocazie de a o critica pentru divorţul de Vincenzo şi pentru relaţia ei cu Alex Velea.
Ciro Castellano nu înțelege de ce Antonia nu a recunoscut public că are o relaţie cu Velea şi o acuză că a fost cu Alex acasă la Vincenzo. El consideră că fiul său nu are de ce să-i acorde divorţul din culpă comună și susține că Antonia nu este în stare să-și crească fiica, pentru că nu are timp pentru ea.

"Antonia are un singur lucru de făcut. Trebuie să recunoască greşeala pe care a făcut-o. Ea a plecat de acasă, ea a făcut copil cu un alt bărbat. De ce Vincenzo să îi ofere divorţ din culpă comună? Are concerte, e ocupată, când mai are Antonia timp pentru Maya? De un an, mai mult de un an, are relaţia cu Velea, nu înţeleg de ce nu a recunoscut.
Când s-a despărţit de Vincenzo mi-a recunoscut că e cu Velea. S-au purtat urât. Cum să ajungi acasă la Vincenzo cu Velea. Nu a avut respect pentru nimeni. Aş întreba-o de ce s-a căsătorit cu copilul meu, de ce a făcut şi un copil. Am o nepoţică fără mamă, am un băiat fără soţie, normal că m-a dezamăgit"
, a spus Ciro la Antena 1.

Antonia a anunțat recent că este însărcinată în trei luni și că tatăl copilului este Alex Velea. Cei doi au o relaţie de mai bine de un an, dar s-au ferit să o recunoască public, mai ales că artistul încă era căsătorit, iar Antonia nu divorţase de Vincenzo, circumstanță care i-ar fi afectat șansele de a primi custodia fetiței.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod