Cinevazambeste.ro ofera zambete virtuale pentru copii reali

16 Decembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Next Advertising si Fundatia "Copii in Dificultate" lanseaza in pragul sarbatorilor de iarna proiectul www.cinevazambeste.ro. Scopul proiectului este acela de a strange fonduri pentru copiii cu disabilitati, protejati de Fundatia Copii in Dificultate.

Donatiile se fac prin simpla accesarea a site-ului www.cinevazambeste.ro. Suma minima care poate fi donata este de 1 leu, iar telul initiatorilor este acela de a strange 100.000 lei. Plata se face online prin intermediul cardului sau prin SMS.
Fondurile acumulate in umrma acestei campanii vor intra in posesia Fundatiei Copii in Dificultate.

"Oamenii din lumea de azi sunt comozi din fire, insa bunatatea este universala. Mai ales acum, de Craciun, dorim sa daruim, sa facem ca lumea si cei dragi sa zambeasca. Traim intr-o lume grabita, mereu in criza de timp dar inter-conectata cu tehnologia, asa ca ne vine mai usor sa facem multe lucruri, si chiar sa ajutam pe ... internet. De aceea, ne-a venit aceasta idee, am dorit sa simplificam, astfel, mecanismul prin care oamenii pot ajuta", a spus Andrei Chirica, PR Booster @ Next Advertising.

Site-ul este alcatuit pe baza unor animatii in stil manga, realizate de ilustrtorul american Jason Lucero.
In imagini sunt reprezentati copii tristi, care devin zambitori in urma unei donatii.

"Sunt copii care au nevoie de ingrijire constanta si mai ales de multa dragoste. Fundatia CiD ajuta acesti copiii sa zambeasca, sa vorbeasca, sa mearga, sa se bucure de fiecare clipa a copilariei. Insa CiD are nevoie si de ajutorul vostru. Ajuta si tu! Cand ajuti, cineva zambeste", a declarat Valentina Zaharia, Director Executiv Fundatia Copii in Diciultate.

Organizatia non-profit "Copii in Dificultate" este o sucursala a Fundatiei "Children in Distress" din Marea Britanie, care ofera ingrijire profesionala copiilor bolnavi sau abandonati.
In Romania, fundatia dispune de sase centre in orasele Bucuresti, Pitesti, Cernavoda si Curtea de Arges.

Pentru a dona, acceseaza site-ul www.cinevazambeste.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rudolf leonard pe 2 Aug 2009, 14:22
    bolnav de cancer

    Bolnav la 24 de ani Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot muncii pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei). Mă puteţi contacta şi la numărul de telefon 0757.20.54.95 sau la adăpostul de noapte din Turnişor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod