Christina Aguilera nu poartă lenjerie intimă

După ce a declarat că este bucuroasă de faptul că a luat în greutate, că nu o interesează criticile privind ţinutele sale mulate care nu se potrivesc cu kilogramele în plus şi după ce a decis să pozeze nud pentru coperta noului ei album, artista a mai făcut o declaraţie surprinzătoare.

Aguilera, care este acum unul dintre antrenorii concursului "The Voice/Vocea", din Statele Unite ale Americii, a declarat, vineri, într-o emisiune televizată că nu-i place să poarte lenjerie intimă, scrie The Sun, citat de Mediafax.

"Nu-mi place să port lenjerie intimă. Îmi place să mă simt cat mai liberă. Asta sunt eu. Este o senzaţie ce-ţi dă putere", a declarat cantăreaţa, care a venit la emisiunea prezentată de Chelsea Handler îmbrăcată cu o bluză lungă şi ciorapi negri.


Recent, ea a fost criticată pentru kilogramele în plus pe care le are şi pentru că încă nu a renunţat la ţinute mulate. Aguilera a declarat însă că nu se simte jenată de corpul său şi că de foarte multă vreme şi-a dorit să mai ia câteva kilograme în plus.

Mai mult decat atat, cântăreaţa  apare nud pe coperta noului ei album, "Lotus", care va fi lansat pe piaţă pe 19 noiembrie. Starul pop a postat fotografia care va apărea pe coperta noului album pe contul ei de Twitter.Astfel, Aguilera apare nud, cu sânii acoperiţi cu pletele ei blonde. Partea de jos a corpului ei este mascată de o floare de lotus, în ton cu titlul albumului.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod