Chris Brown regreta ca a agresat-o pe Rihanna

21 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Chris Brown regreta ca a agresat-o pe Rihanna

Ieri, cantaretul R&B Chris Brown si-a cerut pentru prima data scuze in mod public pentru ca in luna februarie si-a agresat fosta iubita, Rihanna, caracterizandu-si fapta "100% inacceptabila", potrivit The Sun.

Intr-o inregistrare video de doua minute, Brown, in varsta de 20 de ani, sustine ca a dorit sa faca mai devreme aceasta declaratie, dar avocatii sai s-au opus.

In iunie, cantaretul american a pledat vinovat la acuzatia de agresiune si vatamare corporala a fostei iubite Rihanna.
El a fost condamnat la cinci ani de supraveghere judiciara si 180 de zile de munca in folosul comunitatii, decizia urmand sa fie pronuntata in luna august.

"I-am spus Rihannei de nenumarate ori si va spun si voua ca imi pare foarte rau pentru faptul ca nu am putut sa ma comport mai bine in acea situatie", a declarat Chris Brown in aceasta inregistrare video, postata pe site-ul destinat celebritatilor, TMZ.com.

Cantaretul a mai declarat ca a trecut printr-o indelungata perioada de analiza a faptelor sale, ca este constient de faptul ca si-a dezamagit fanii si ca a apelat la ajutor de specialitate pentru a se asigura ca nu va mai avea un astfel de comportament in viitor.

"Sunt foarte trist si foarte rusinat de ceea ce am facut.
Am crescut intr-o familie marcata de violenta domestica si am vazut cu ochii mei unde pot duce accesele de furie necontrolata. Intentionez ca de acum inainte sa duc un stil de viata care sa ma faca demn de expresia 'model de comportament'", a mai adaugat Chris Brown.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod