Chris Brown rămâne în închisoare

Rapperul a primit, luni, la Los Angeles, un ordin judecătoresc de a rămâne în închisoare cel puţin până la audierea privind încălcarea regimului de libertate condiţionată, din aprilie, ce are legătură cu agresarea fostei sale iubite, Rihanna, în 2009.
Chris Brown, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat vineri, fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune, deoarece artistul nu a respectat termenii regimului de libertate condiţionată şi a fost dat afară din clinica de dezintoxicare din Malibu în care justiţia îi ordonase să se interneze.

Audierea privind încălcarea regimului de libertate condiţionată este programată pentru 23 aprilie, fiind complicată de audierea, prevăzută pentru 17 aprilie, în Washington, D.C, din procesul referitor la delictul de agresare a unui bărbat, în octombrie 2013, relatează agenția Mediafax.

Chris Brown a fost dat afară din centrul de reabilitare pentru încălcarea a patru reguli de ordine interioară, inclusiv refuzul de a efectua un test antidrog şi faptul de a fi făcut o declaraţie provocatoare, a afirmat judecătorul James Brandlin de la Curtea Superioară din Los Angeles, care a emis mandatul de arestare.

În acest sens, Chris Brown ar fi afirmat, în timpul unei întâlniri de grup din centrul de reabilitare, că se pricepe să folosească "armele de foc şi cuţitele", a declarat judecătorul Brandlin, citând dintr-un raport al centrului de dezintoxicare şi precizând că această afirmaţie a fost neliniştitoare pentru ceilalţi.

"Am îndoieli în privinţa capacităţii sale (a lui Brown, n.r.) de a sta departe de probleme", a afirmat James Brandlin înainte de a da ordinul ca rapperul să rămână într-o închisoare din California, fără posibilitatea eliberării pe cauţiune.

În 2009, Chris Brown a fost condamnat la patru ani de libertate condiţionată, muncă în folosul comunităţii şi terapie obligatorie contra acceselor de furie, după ce a agresat-o pe cântăreaţa Rihanna, iubita sa din acea vreme, cu o seară înainte de gala de decernare a premiilor Grammy, notează Mediafax.

După condamnarea sa din 2009, Chris Brown a fost implicat într-o altercaţie cu rapperul Drake, la New York, şi într-o bătaie cu rapperul Frank Ocean, într-o parcare din Los Angeles.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It".
Cel mai recent album al său, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează "Fortune", un material discografic lansat în 2012 şi care i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy de până în prezent (din 12 nominalizări).

Totodată, Chris Brown urma să lanseze duetul "Don't Be Gone Too Long", împreună cu cântăreaţa Ariana Grande, însă lansarea a fost amânată în urma arestării rapperului, după cum a anunţat, luni, artista americană pe contul ei de Twitter.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod