Chris Brown o vrea înapoi pe Rihanna

Rapperul american e decis să-şi reia relaţia cu Rihanna, după ce s-a despărţit de iubita sa, Karrueche Tran, tocmai pentru că nu a putut depăşi legătura "de prietenie" pe care o are cu cântăreaţa originară din Barbados.

Chris Brown intenţionează să se împace cu fosta lui iubită, Rihanna, şi, mai mult decât atât, să îşi propulseze cariera aflată în prezent în declin. Rapperul s-a despărţit recent de iubita lui Karrueche Tran, pentru că, aşa cum aceasta a declarat unei publicaţii britanice, el nu a putut să o uite pe Rihanna, cu care a continuat să aibă o relaţie "de prietenie". Brown a fost condamnat în 2009 pentru că a agresat-o fizic.

"Trece printr-o perioadă foarte proastă acum şi încearcă să facă lucrurile să meargă alături de Rihanna.

S-au întâlnit de câteva ori, s-au mai şi îmbătat prin câte un club, dar, să fim serioşi, sunt tineri", a declarat un apropiat al artistului pentru site-ul accesshollywood.com, citat de agenţia Mediafax.

Chris Brown a postat recent pe internet un filmuleţ pe care l-a numit "The Real Chris Brown/ Adevăratul Chris Brown" şi în care el vorbeşte despre confuziile sale sentimentale legate de două femei. "Sunt stresat...când împarţi trecutul cu cineva, apoi începi să te îndrăgosteşti de altcineva, este destul de dificil.
Este oare cu adevărat posibil să iubeşti două persoane în acelaşi timp. Nu ştiu dacă este posibil, dar eu simt că, în ceea ce mă priveşte, se poate"
, spune rapperul în respectivul filmuleţ.

Chris Brown, în vârstă de 23 de ani, a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Foto: AFP / Mediafax

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod