Chris Brown, la dezintoxicare

Cântăreţul R&B a decis să se interneze într-o instituţie de reabilitare, după ce duminică i-a spart nasul unui bărbat într-o altercaţie, riscând o pedeapsă de şase luni de închisoare şi o amendă de 1.000 de dolari.
"Scopul lui este acum să se concentreze pe trecut şi pe comportamentul lui din trecut, ceea ce îi va permite să îşi continue viaţa şi cariera dintr-o perspectivă mai sănătoasă", a declarat purtătorul de cuvânt al cântăreţului, relatează site-ul accesshollywood.com, citat de Mediafax.

În urma agresării unui bărbat în cursul zilei de duminică, cântăreţul, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat în faţa Hotelului W din Washington, la câteva sute de metri de Casa Albă.

Luni, el a pledat nevinovat şi a fost eliberat, iar acuzaţia de infracţiune a fost transformată în delict.

În 2009, Chris Brown a fost condamnat la cinci ani de libertate condiţionată, 180 de zile de muncă în folosul comunităţii şi urmarea unui curs de consiliere psihologică în vederea stăpânirii acceselor de violenţă, după ce a agresat-o pe iubita lui din acea vreme, cântăreaţa Rihanna, notează Mediafax.

Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It".
Cel mai recent album al său, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează "Fortune", un material discografic lansat în 2012 şi care i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy de până în prezent (din 12 nominalizări).



Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod