Chris Brown, arestat în Washington

Rapperul şi unul dintre agenţii din dispozitivul său de securitate au fost arestaţi, duminică dimineaţă, în Washington DC, după o altercaţie cu un bărbat, în faţa unui hotel din capitala Statelor Unite.
Potrivit poliţiei din Washington, citată de CBS News, Chris Brown, în vârstă de 24 de ani, a fost implicat într-o altercaţie cu un bărbat în faţa Hotelului W din Washington DC. Incidentul a avut loc în jurul orei 4.30 dimineaţa (11.30, ora României), relatează Mediafax.

Chris Brown este acuzat de agresiune fizică.

Poliţia metropolitană din Washington nu a oferit detalii despre starea bărbatului agresat, precizând doar că "este în viaţă".

Rapperul Chris Brown, în vârstă de 24 de ani, a fost condamnat pentru violenţă domestică în statul California şi este în libertate sub control judiciar după ce a agresat-o pe fosta sa prietenă Rihanna.
Orice arestare poate fi considerată de autorităţi o încălcare a termenilor eliberării condiţionate.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează "Fortune", un material discografic lansat în 2012 şi care i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy de până acum (din 12 nominalizări), la categoria "cel mai bun album R&B", notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod