Chris Brown a fost pus sub acuzare

6 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Chris Brown a fost pus sub acuzare

Cantaretul a fost pus sub acuzare, joi (n.r. 5 martie), pentru agresiune fizica si amenintari cu moartea la adresa iubitei sale, Rihanna, potrivit Mediafax.

Chris Brown, in varsta de 19 ani, a avut o scurta aparitie la Curtea Superioara de Justitie din Los Angeles, dar nu a raspuns la acuzatiile formulate impotriva sa, marturia fiind amanata pentru 6 aprilie.

Judecatorul a emis un ordin care ii interzice lui Brown sa "hartuiasca, sa ameninte sau sa foloseasca forta" impotriva oricarei persoane.
Cu toate acestea, autoritatile nu i-au interzis sa reia contactul cu Rihanna, despre care presa internationala a scris ca l-a iertat, iar presa din Statele Unite a scris ca cei doi s-au casatorit in secret.

Cantaretul american risca o pedeapsa de pana la patru ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat.

Potrivit dosarului, facut public de politie, Brown si Rihanna s-au certat in masina, dupa ce cantareata a citit un mesaj foarte lung, trimis de o alta femeie, pe telefonul lui Brown. Artistul a incercat sa o impinga pe Rihanna afara din masina, dar nu a reusit, deoarece iubita lui purta centura de siguranta.


Brown a agresat-o apoi pe Rihanna, lovind-o cu capul de geamul masinii
si apoi, repetat, peste fata, murdarind interiorul masinii si hainele artistei de sange. Potrivit constatarii politiei americane, cantareata avea gura plina de sange.

In timpul acestei dispute, Rihanna a reusit sa trimita un mesaj pe telefonul asistentului ei, cerandu-i sa trimita politia si declarand ca Brown i-ar fi spus: "Tocmai ai facut cea mai mare prostie de pana acum. Te voi omori".

Potrivit documentelor oficiale, Brown a continuat sa o loveasca pe Rihanna, muscand-o de ureche si de unul dintre degete.

Acuzatiile au fost depuse la tribunal la o saptamana dupa ce Brown si Rihanna, care sunt impreuna de aproximativ un an, s-au impacat, potrivit presei americane.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod