Chitaristul trupei Hara, victimă a protestelor din Piaţa Universităţii

Solistul Flavius Buzilă: "Colegul nostru Valentin Muşat a fost agresat şi reţinut abuziv de jandarmi!"

Valentin Muşat, chitaristul trupei Hara, a fost agresat şi reţinut abuziv de jandarmi duminică, în jurul orei 22.30, în Piaţa Romană din Capitală, unde acesta locuieşte, fiind dus la secţia de Poliţie Ghencea, unde a fost anchetat şi amendat, susţine Flavius Buzilă, solistul formaţiei, într-un comunicat citat  de agenţia Mediafax.

Potrivit lui Flavius Buzilă, duminică, în jurul orei 22.30, în timp ce se întorcea acasă de la un concert, Valentin Muşat "a fost bruscat şi reţinut de către jandarmi în zona Piaţa Romană, unde nu se întâmpla nimic".  Muşat a fost dus la secţia de Poliţie Ghencea, unde a fost  "anchetat, jignit şi agresat fără motiv până la 5.30 dimineaţa", mai spune Flavius Buzilă în comunicatul remis Mediafax.

El precizează că explicaţiile lui Valentin Muşat "au fost în zadar".

Chitaristului trupei Hara a primit o amendă de 200 de lei pentru tulburarea gravă a ordinii publice. "Colegul nostru nu a participat la protest, nu a avut o atitudine agresivă faţă de jandarmi, nu a avut nicio legătură cu incidentele", mai spune Flavius Buzilă.


Solistul a precizat că Valentin Muşat nu a semnat procesul verbal prin care i s-a aplicat amenda de 200 de lei pentru tulburarea gravă a ordinii publice.

 

Citeşte mai mult despre acest subiect pe Click.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod