Chef Florin Dumitrescu intră în afaceri: A lansat o gamă de sandwich-uri delicioase

Membru al juriului de la "Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor", Dumitrescu a lansat pe piață o linie de produse care îi poartă numele. Sandwich-urile semnate chef Florin Dumitrescu se găsesc de azi pe piață și sunt realizate după rețete proprii, cu ingrediente proaspete, fără conservanți și aditivi.

"După multe luni de muncă, sunt foarte încântat de primele produse din linia care îmi poartă numele. Sunt sandwich-uri cu ingrediente și combinații pe gustul meu, cu piureuri de legume și dulcețuri făcute după rețete proprii, dar și ingrediente home-made, cum ar fi jambonul de casă. Acestea reprezintă doar prima linie, pentru că în câteva săptămâni voi trimite spre rafturi multe alte surprize", a declarat chef Florin Dumitrescu, citat de Click!.

El dorește să extindă gama și cu alte preparate, cum ar fi supe de legume sau feluri principale, preparate după propriile rețete.

"Pe lângă cele trei feluri de sandwich-uri, voi lansa și alte produse proaspete. Toate se vor găsi în rețelele de hipermarketuri, benzinării, și se adresează celor care vor să mănânce și acasă sau în pauza de prânz la fel de bine ca la restaurant", a dezvăluit el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod