Charlie Sheen şi-a dat afară din casă fosta soţie

Charlie şi Denise vor încerca să se înţeleagă cu ajutorul unui mediator


Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

Charlie nu şi-a mai văzut fiicele de câteva lunisursa citată de presa americană
Charlie Sheen a fost căsătorit cu Donna Peele (între 1995 - 1996), cu Denise Richards (2002 - 2006) şi cu Brooke Mueller (2008 - 2011), iar în prezent este.

Din relaţiile anterioare, Charlie Sheen are cinci copii - Sam şi Lola, cu Denise Richards -, şi gemenii Bob şi Max, cu Brooke Mueller, precum şi o fiică în vârstă de 30 de ani, Cassandra Estevez, dintr-o relaţie cu fosta iubită din liceu Paula Profit.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

În prezent, Charlie Sheen joacă în serialul "Anger Management", care este difuzat de televiziunea americană FX.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod