Charlie Sheen şi-a dat afară din casă fosta soţie

Cei doi foști soți s-au certat, iar actorul i-a vândut vila unui prieten


În martie, presa americană a dezvăluit că Charlie şi Denise vor încerca să se înţeleagă cu ajutorul unui mediator, întrucât actorul a solicitat în justiţie reducerea pensiei alimentare de 55.000 de dolari pe lună pe care trebuie să o plătească fostei sale soţii.

"Charlie nu şi-a mai văzut fiicele de câteva luni şi consideră că este ridicol să îi plătească lui Denise o pensie alimentară de 55.000 de dolari pe lună",
spune o altă sursă.

Avocaţii lui Sheen au contactat-o pe Denise pentru a pune toate detaliile la punctsursa citată de RadarOnline
Charlie Sheen şi Denise Richards au avut mulţi ani o relaţie cordială după divorţ, însă cele două vedete s-au certat foarte tare în 2013, după ce actriţa i-a interzis fostului soţ să le vadă pe cele două fiice ale lor, notează Mediafax.

În schimb, actorul a decis să mărească din proprie iniţiativă la 55.000 de dolari pe lună suma pe care o plăteşte drept pensie alimentară celeilalte foste soţii, Brooke Mueller.
În trecut, Charlie Sheen îi plătea lui Brooke Mueller, cu care are doi copii - gemenii Bob şi Max, în vârstă de cinci ani - o pensie alimentară de 20.000 de dolari.

În vârstă de 36 de ani, Brooke Mueller a pierdut custodia celor doi copii, după ce a fost plasată prin ordin judecătoresc într-o clinică psihiatrică de la UCLA Medical Center în 2013. De atunci, a urmat un tratament de specialitate contra dependenţei de droguri şi, potrivit presei americane, a făcut multe progrese şi se simte mai bine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod