CharityGift.ro, o noua metoda de a face donatii

30 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
CharityGift.ro, o noua metoda de a face donatii

CharityGift.ro, primul magazin online caritabil din Romania, pune la dispozitia doritorilor posibilitatea de a dona spre vanzare obiecte noi, in stare buna de functionare. Suma rezultata in urma vanzarii va fi donata unuia dintre ONG-urile participante la program. Donatorul alege ONG-ul caruia doreste sa ii ofere contravaloarea bunului.

CharityGift.ro este un site caritabil si un proiect de voluntariat, o parte din profitul realizat in urma vazarilor fiind donat unor ONG-uri. Voluntarii sunt asistati de o casa de avocatura si de o firma de audit care se asigura de corectitudinea operatiunilor si vanzarilor realizate.
Toate operatiunile si vanzarile sunt publicate pe site sub forma unui raport lunar.

"De la lansarea proiectului am primit mai multe solicitari de acest gen, persoane interesate sa doneze obiecte noi pe care nu le folosesc sau cadouri nedorite, fiind constiente de faptul CharityGift.ro poate fi o modalitate prin care pot ajuta. CharityGift.ro poate fi o alternativa la a da bani pe strada sau de a da unele lucruri fara ca cel care le primeste sa le poata folosi. CharityGift.ro devine astfel locul unde tu poti scapa de aceste obiecte, ele urmand a fi cumparate de cineva care chiar are nevoie de acel produs." declara Nicoleta Talpes, initiatorul proiectului.

"Ne-am alaturat echipei Charity Gift inca de la inceput si consideram ca este un deschizator de drumuri pentru activitati caritabile din tara noastra.
Pentru noi este un mod alternativ de a vinde produsele, nu se percepe nici un fel de comision si donam Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei un procent din vanzari. Salutam initiativa si echipa Charity Gift pentru curaj, devotament si implicare!" declara Ioana Tanase, director Focus Connection, unul dintre furnizorii CharityGift.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tea pe 1 Feb 2009, 09:46
    www.charitygift.ro

    Multumim pentru sustinere!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod