Jennifer Love Hewitt apeleaza la trucuri murdare

Jennifer Love Hewitt este implicata in lupta pentru "custodia" cainelui sau. In ciuda despartirii amiabile de logodnicul sau Ross McCall, la inceputul acestei luni, cei doi nu ajung la o intelegere pentru ca nici unul nu poate suporta despartirea de boxerul lor, pe nume Mona.
Jennifer Love Hewitt este implicata in lupta pentru "custodia" cainelui sau, aflam de pe site-ul femalefirst.co.uk.

In ciuda despartirii amiabile de logodnicul sau Ross McCall, la inceputul acestei luni, cei doi nu ajung la o intelegere  pentru ca nici unul nu poate suporta despartirea de boxerul lor, pe nume Mona.

Despre Jennifer se crede chiar ca a apelat la trucuri "murdare", pentru a castiga loialitatea cainelui. O sursa a declarat  pentru New York Daily News: "Jennifer incearca chiar sa-i schimbe numele Monei pentru ca atunci cand Ross o striga, sa nu se duca la el."

Jennifer a declarat cu ceva timp inainte ca ea si Ross l-au tratat cu Prozac pe Charlie, un alt caine al cuplului, dupa ce acesta a inceput sa se poarte ciudat.


"Charlie incepuse sa faca tot felul de lucruri ciudate, cum ar fi sa linga intens orice si parea chiar sa linga si aerul. A suferit de o tulburare de anxietate si a fost nevoie sa-i dam un tratament cu Prozac. Acum este cat se poate de fericit.", a declarat Jennifer.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod