Cel mai sexy cântec din istorie - VIDEO

Un top realizat de Billboard a desemnat cea mai sexy melodie compusă vreodată.

Un top realizat de Billboard a desemnat cea mai sexy melodie compusă vreodată.

Topul a fost întocmit pe baza performanţelor realizate de cântece cu tentă sexuală în Billboard Hot 100 Chart, de la lansarea acestui clasament muzical, în 1958. Topul include cele mai populare cântece despre sex, pe baza numărului de săptămâni petrecute pe primul loc în acest clasament, informează site-ul nme.com, citat de agenția Mediafax.

Billboard susţine că cel mai sexy vers din piesa "Physical", interpretată de Olivia Newton-John, este "I took you to an intimate restaurant, then to a suggestive movie/ There's nothing left to talk about unless it's horizontally" (Te-am dus la un restaurant intim, apoi la un film sugestiv/ Nu mai e nimic de discutat, decât dacă acest lucru se face la orizontală).

 

Pe poziţia a doua în acest top s-a situat Rod Stewart, cu "Tonight's The Night", podiumul fiind completat de Boyz II Men, cu "I'll Make Love To You".

 

În top 10 au mai fost incluse, în ordine, Next - "Too Close", Marvin Gaye - "Let's Get It On", Donna Summer - "Hot Stuff", Captain and Tennille - "Do That To Me One More Time", Madonna - "Like A Virgin", Exile - "Kiss You All Over" şi Rod Stewart - "Do Ya Think I'm Sexy".

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod