Cei mai sexy tătici ai anului

Actorii Orlando Bloom şi Johnny Depp şi cântăreţul Usher se află în topul celor mai sexy 16 tătici ai anului 2012, realizat de site-ul femalefirst.co.uk, alături de alte nume celebre precum David Beckham sau Hugh Jackman.

Topul realizat pe baza votului cititorilor site-ului femalefirst.co.uk îl plasează pe prima poziţie pe actorul Chris Hemsworth (foto), în vârstă de 29 de ani, care a apărut adesea în faţa presei în ipostaza de tată grijuliu, purtându-şi în braţe fiica acum în vârstă de şapte luni, India Rose.

Pe locul al doilea se află un alt tătic celebru, David Beckham, probabil cel mai faimos tătic al lumii care, deşi are patru copii, pare să întinerească, dovadă fiind şi pictorialele realizate de acesta în 2012, inclusiv la o linie de lenjerie, notează agenția Mediafax.



Poziţia a treia în top îi revine protagonistului celebrei serii "Stăpânul inelelor", Orlando Bloom, care, la vârsta de 35 de ani, este considerat unul dintre cei mai atrăgători tătici celebri ai lumii.

"În afară de faptul că el este acela are îi face baie fiului său Flynn, fiind surprins, de asemenea, în ipostaze de părinte afectuos, Bloom se remarcă şi prin alura nobilă şi prin zâmbetul britanic deloc de neglijat", scriu realizatorii topului.

În ceea ce-l priveşte pe australianul Hugh Jackman, votanţii l-au punctat atât la capitolul fizic şi personalitate şarmantă, cât şi la acela de părinte grijuliu.

Nu o dată el a fost fotografiat în compania celor doi copii ai săi cu care se juca de minune.

Locul cinci în clasament este ocupat de actorul Johnny Depp. Fie că interpretează roul unui pirat, al unui vampir sau al unui excentric proprietar de fabrică de ciocolată, ori este doar tată pentru cei doi copii ai săi, Depp, în vârstă de 49 de ani continuă să se menţină în primele locuri ale celor mai sexy bărbaţi celebri ai lumii, notează Mediafax.

Topul mai este ocupat, pe rând, de Cam Gigandet (locul 6), Ben Affleck (locul 7), Matt Bomer (locul 8), Usher (locul 9), Jude Law (locul 10), Javier Bardem (locul 11), Tom Brady (locul 12), Will Smith (locul 13), Brad Pitt (locul 14), Peter Facinelli (locul 15) şi Patrick Dempsey (locul 16).


Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod