Catalin Botezatu se muta pentru trei luni la mare

Pentru al doilea an, Catalin Botezatu este brand ambasador-ul hotelului pe care Gheorghe Hagi il detine in statiunea Mamaia, hotel Iaki. Asadar incepand de saptamana asta, pentru aproape 3 luni designerul se muta la mare unde va ocupa apartamentul prezidential care este compus din doua dormitoare, living, birou si o terasa spatioasa cu vedere la mare. Pentru aceasta mutare si-a pregatit 6 valize cu garderoba de vara.

"Chiar daca in cursul saptamanii o sa mai vin in Bucuresti sa-mi vad de treburi, weekend-ul asta imi mut hainele de vara la mare pentru ca acolo o sa stau in cea mai mare parte a timpului sa ma ocup de clubul, restaurantul si plaja Le Gaga. Asa am facut si vara trecuta, mi-am dus tot ce aveam nevoie acolo, cand am plecat in toamna a trebuit sa chem microbuzul de la firma sa-mi care bagajele. Aveam un troler numai cu ochelari de soare. Daca anul trecut m-a rasfatat personalul de la Iaki cu toate bunatatile, anul asta o sa-i rog sa ma tina pe regim.

Cele mai bune prajituri de pe Litoral se mananca la Iaki, amandne, eclere si savarine asa cum erau in copilaria mea. Ma simt bine acolo si astept sa scap de carat bagajele si de aranjat apartementul meu de vara. Sunt acolo niste doamne dragute care ma ajuta. Am sous-o si ma repet, e minunat sa calatoresti, dara vacante de vara ca pe Litoral la noi nu am facut nicaieri in lume, atata distractie nu e niciunde. In plus aici sunt cu toti apropiatii mei, ceea ce e minunat. Ma bucur ca aportul de imagine pe care l-am adus hotelului familiei Hagi i-a determinat sa ma desemneze brand ambasador si anul acesta, eu ma simt minunat acolo, e a doua mea casa", a declarat designer-ul.

"In vara asta o sa deschid si primul magazin Catalin Botezatu de la Litoral, o sa fie in incinta Iaki, acum e in amenajare, o sa fie un magazin cu articole de vara, prosoape, costume de baie, saluri, rochii de vara, pantaloni scurti, atat de dama cat si barbatesti, ochelari  de soare, cu preturi accesibile ca sa-si poata permite oricine".

Catalin Botezatu va ocupa apartamentul prezidential in care a locuit si Nicolas Cage la ultima vizita in Romania.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod