Carmen Negoita te invata cum sa faci lapte de migdale, numai bun pentru perioada de post

Carmen Negoita recomanda ca, inclusiv in perioada postului Craciunului, sa consumam preparate raw vegan, adica acelea realizate doar din ingrediente naturale si fara a fi pregatite la foc, pastrandu-si astfel toti nutrientii benefici.

Cunoscutul fashion blogger ne invata, prin intermediul unei inregistrari video postata pe blogul sau, www.carmennegoita.com, cum putem prepara acasa lapte de migdale.

Acesta nu doar ca este sanatos, ci reprezinta si o varianta excelenta de a inlocui laptele de provenienta animala pe timpul postului.

“Aveti nevoie de 200 g de migdale, apa filtrata, un saculet special si vase unde sa strecurati.
Lasati migdalele la hidratat intr-un bol cu apa cateva ore. Apoi, le puneti in blender, adaugati 1,5 litri de apa si mixati timp de 30 minute. Strecurati totul printr-un saculet. Vor ramane in saculet fulgi de migdale pe care ii puteta usca si folosi apoi in salate sau presarati peste prajituri. Laptele de migdale va fi pus la rece si folosit apoi in locul celui de provenienta animala”, a explicat Carmen Negoita.

Carmen Negoita a lansat recent o noua cofetarie raw vegan, Rawyal, in AFI Palace Cotroceni, si, cu aceasta ocazie, si noul meniu de preparate raw vegane special pentru sarbatorile de iarna din acest an.

Rawyal Brunch&Cakes este lantul de buticuri raw vegane pe care le-a lansat Carmen Negoita, dupa o lunga perioada de studiu in domeniul alimentatiei de acest timp.
Preparatele Rawyal pot fi comandate online de pe www.rawyal.ro sau cumparate din cofetariile prezente in AFI Palace Cotroceni si AFI Palace Ploiesti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod