Carmen Brumă, dependentă de papioane: "O fi de la Vasilică!"

Vedeta TV va deveni în curând mămică pentru prima oară. Ea a mărturisit că în ultima vreme nu se poate abţine să cumpere un accesoriu specific bărbătesc şi pune asta pe seama bebeluşului ei.

Carmen a constatat că îi place la nebunie să tot cumpere un accesoriu vestimentar masculin - papioane. De altfel, ea a tot publicat imagini în care apare cu papion la gât, notează ziarul Libertatea.

"Nu mă pot opri din cumpărat papioane! O fi de la Vasilică...", a comentat Carmen Brumă, referindu-se la viitorul ei bebeluş, pe care ea şi Mircea Badea l-au numit, în glumă Vasilică 2014.

Aflată în ultima fază a sarcinii, prezentatoarea de la Realitatea TV a decis să nu mai meargă la serviciu.

Ea a intrat în concediu prenatal şi se va întoarce pe micile ecrane după ce va aduce pe lume primul său copil. Iubita lui Mircea Badea şi-a anunţat fanii că va lipsi de la televizor motivat, dar va fi activă pe pagina ei oficială de Facebook.

"Vasilică 2014 dă semnale că ar vrea să intru în concediu, aşa că eu şi emisiunea «Ai grijă de tine» vom lua o pauză până după naştere. Ţinem în continuare legătura pe această pagină. O zi bună!", a scris Carmen Brumă.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod