Carmen Brumă are același vis de 10 ani

De aproape un deceniu iubita lui Mircea Badea visează periodic acelaşi lucru. De curând, ea a decis să-l transforme în realitate.
Vedeta a mărturisit la emisiunea "Teo Show" că, o dată la două-trei săptămâni, visează acelaşi lucru: că se află într-o cursă la finalul căreia nu ajunge niciodată, întrucât se trezeşte înainte de linia de sosire. Iar acest vis i se tot repetă de vreo zece ani.

"Niciodată nu am ajuns la linia de finish pentru că mă trezesc. Nu este un vis chinuitor, pentru că îmi place senzaţia aceea pe care o am. Mă trezesc plină de energie", a explicat ea.

Carmen Brumă a spus că a decis să transforme în realitate mesajul din vis: "Până acum nu am acţionat în niciun fel, căci mi-am dorit un copil şi nu voiam să fac genul ăsta extenuant de antrenament, însă de şase luni am apelat la un antrenor de atletism şi alerg de tre ori pe săptămână câte 50-60 de kilometri.
Am alergat la semimaraton, 21 de kilometri, şi mă pregătesc pentru maraton în toamnă"
, a povestit ea în emisiunea realizată de Teo Trandafir.

Pe 17 mai, Carmen Brumă s-a clasat pe locul 20 din 600 de femei care au luat startul în cursa de semimaraton organizată la Bucureşti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod