Carlos Santana, primul artist rock rezident in Las Vegas

3 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Carlos Santana, primul artist rock rezident in Las Vegas

Chitaristul Carlos Santana este primul artist rock rezident in Las Vegas - muzicianul va sustine, anual, o serie de 36 de concerte live, in clubul The Joint din cadrul Hard Rock Hotel & Casino.

Primul spectacol din seria intitulata "Supernatural Santana: A Trip Through the Hits" va avea loc in data de 27 mai. Clubul va fi redecorat, astfel incat designul sa reprezinte un omagiu adus carierei de peste patru decenii a lui Carlos Santana.

In data de 4 iulie, amatorii de muzica rock il vor putea vedea pe Carlos Santana in cadrul B'Estfest. Festivalul de muzica va avea loc in perioada 1-5 iulie, in aer liber, in cadrul complexului Romexpo.

Biletele pentru "Ziua Zero" si biletele de o zi (110 lei pana pe 19 aprilie; 130 lei in perioada 20 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru Aftershock (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod