Carla Bruni-Sarkozy va lansa un nou album în primăvară

Carla Bruni-Sarkozy va lansa în primăvara acestui an un nou album, intitulat "Little French Songs", după titlul uneia dintre piesele incluse pe disc, ce aduce un omagiu marilor compozitori francezi, a anunţat Bertrand de Labbey, agentul fostei prime doamne a Franţei.

Noul album "este practic finalizat", a adăugat el marţi, la postul de radio RTL.

Atunci când locuia la Palatul Elysée, soţia fostului preşedinte francez Nicolas Sarkozy "a suferit din cauza faptului că nu putea să îşi exercite meseria (de artistă, n.r.), însă ea a făcut o alegere. L-a întâlnit pe bărbatul pe care îl iubeşte şi este fericită cu el", a declarat Bertrand de Labbey.

După părerea lui, Carla Bruni-Sarkozy "a compus un album foarte frumos". "Sper că jurnaliştii vor uita că ea a locuit la Elysée şi că vor vedea doar calitatea artistică a albumului", a adăugat el.

"Little French Songs" este cel de-al patrulea album de studio al cântăreţei, fost manechin de succes.

Carla Bruni-Sarkozy scrie singură textele pieselor sale şi compune adeseori muzica acestora, relatează Mediafax.


Precedentul material discografic al fostei prime doamne a Franţei, intitulat "Comme si de rien n'était", a fost lansat în anul 2008, în timpul mandatului prezidenţial al soţului ei. Încasările obţinute din comercializarea acelui album au fost donate organizaţiei de caritate Fondation de France.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod