Campionatul Municipal de Nataţie pentru Copii, în weekendul 13-14 noiembrie

de Nicoleta Tarantus, 11 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Campionatul Municipal de Nataţie pentru Copii, în weekendul 13-14 noiembrie
Asociaţia Municipală de Nataţie Bucureşti organizează în perioada 13-14 noiembrie 2010 Campionatul Municipal de Nataţie pentru Copii, iar competiţia poartă, începând cu acest an, numele de "Cupa Campionilor Becel".

Campionatul, la care sunt aşteptaţi peste 250 de copii, cu vârste cuprinse între 7 şi 9 ani, se va desfăşura în cadrul Bazinului Olimpic de Înot de la Izvorani. Probele de concurs sunt: liber, bras şi ştafetă (în prima zi a competiţiei) şi delfin, spate şi ştafetă (în cea de-a doua zi a competiţiei).


"Este un eveniment dedicat înotului şi are scopul de a descoperi tinere talente pentru acest sport, precum şi de a promova înotul în ţara noastră. Un motiv de bucurie este faptul că de la an la an numărul celor care aleg să practice înotul cu regularitate creşte, iar acest sport începe să capete şi în România aceeaşi notorietate pe care o are în ţările occidentale. Este important să reţinem că înotul este un sport care salvează vieţi, dar în acelaşi timp este şi un sport de performanţă", afirmă Marius Grigore, Preşedintele Asociaţiei Municipale de Nataţie, Bucureşti.


Înotul este un sport care poate fi practicat de către orice persoană, indiferent de vârstă, ca parte a unei vieţi active. Practicarea înotului cu regularitate contribuie, împreună cu alimentaţia echilibrată, la menţinerea sănătăţii inimii, şi de asemenea ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Printre invitaţii speciali la acest eveniment se numără Carmen Bunaciu, înotatoare olimpică, multiplă campioană naţională şi balcanică.


Rezervă-ţi acest weekend şi mergi cu micuţul tău la Bazinului Olimpic de Înot de la Izvorani! Sâmbătă, competiţia se derulează între orele 16.00 şi 20.00, iar duminică între 09.00 şi 12.00.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod