Cameron Diaz: "Femeile așteaptă prea multe de la un singur bărbat"

Actriţa în vârstă de 41 de ani crede că cu cât ai mai mulţi parteneri cresc şansele de a fi împlinită

Deși a avut relații cu bărbați frumoși și celebri, printre care Justin Timberlake, Jared Leto și Alex Rodriguez, Cameron Diaz a ajuns la concluzia că un singur partener nu-i este îndeajuns. Ea consideră că femeile au așteptări prea mari de la un singur partener și că monogamia limitează mult șansele ca ele să se simtă împlinite.

"Dintr-un anumit motiv, intrăm în relații și ne așteptăm ca un bărbat să ne înțeleagă pe deplin și să ne împlinească toate dorințele. Cred că din cauza asta se termină prost de multe ori", a declarat actrița americană pentru ziarul britanic Daily Mirror.

Întrebată dacă i-a mers mai bine să aibă mai mult de un iubit, Cameron a răspuns nonșalantă: "De ce nu? De ce ar trebui să fie atât de rău?".



Actualmente, vedeta nu este implicată într-o relație, dar faptul că are multe prietene o ajută să suporte fără probleme această perioadă.

Cameron Diaz a declarat în mai multe rânduri că nu s-a gândit niciodată serios la căsătorie.

"N-a fost ceea ce-mi doream cel mai mult să fac. N-a fost nici la 20 de ani, nici la 30. N-am simțit nevoia de a a vea copii. Și oricum, încă mai am posibilitatea, nu-s atât de bătrână", a declarat vedeta într-un interviu pentru revista Esquire.



Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, Cameron Diaz este implicată într-un triunghi amoros, alături de celebrul cuplu Jennifer Aniston - Justin Theroux. Potrivit ediției din weekendul trecut a revistei Grazia, Jennifer "a luat foc" când a aflat că Justin a avut o aventură cu prietena ei în 2002, în timp ce ei filmau pentru pelicula "Charlie's Angels: Full Throttle".



"Jen e furioasă pentru că n-a aflat de la Justin. Credea că știe totul despre el iar Cameron e prietena ei, așa că a fost cam jenată să afle la mâna a doua povestea asta", a declarat o sursă pentru ziarul citat. "Toți prietenii lui Justin știau. N-a fost ceva serios, ei nici nu s-au mai văzut mult timp de atunci, dar Jenn s-a simțit dezamăgită cî n-a aflat de la el", a mai spus sursa amintită.



Printre iubiții lui Cameron Diaz s-au mai numărat actorul Matt Dilon, cu care a avut o relație din 1995 până în 1998, rockerul și actorul Jared Leto, între 1999 și 2003, cântărețul Justin Timberlake, cu care a fost cuplată între 2003 și 2006, precum și jucătorul de baseball Alex Rodriguez, cu care a fost împreună din 2010 până în 2011.



Cariera lui Cameron Diaz a început din postura de model după care aceasta a devenit o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum: "Mary cea cu vino-ncoa/Something about Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky/Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie", notează Mediafax.


Cel mai recent film în care actriţa a jucat este "What to Expect When You`re Expecting / La ce să te aştepţi când eşti însărcinată".


FOTO: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod