Camelia Şucu, audiată la DNA

Femeia de afaceri a dat declaraţii la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), vineri, într-un dosar în care anchetatorii fac cercetări privind înşelăciuni cu terenuri, ea fiind una dintre păgubite, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.
Şucu a fost chemată pentru a lămuri anchetatorii în legătură cu achiziţionarea unui teren pe care dorea să o facă în 2008. Acum cinci ani, ea dorea să cumpere un teren pentru care a întocmit un antecontract de vânzare-cumpărare şi a plătit câteva mii de euro, au mai spus aceleaşi surse.

În cele din urmă, însă, Camelia Şucu nu a mai cumpărat terenul şi a pierdut banii daţi odată cu antecontractul, motivul pentru care tranzacţia nu a mai fost făcută fiind acela că persoana care vindea proprietatea nu ar fi fost deţinătoarea de drept a acestuia.

În acest dosar, au mai arătat sursele citate, sunt cercetate mai multe persoane care s-ar face vinovate de înşelăciune cu terenuri.

Sursele citate de Mediafax menţionează că Şucu le-a arătat anchetatorilor DNA că nu îşi aminteşte exact suma de bani plătită la momentul încheierii antecontractului de vânzare-cumpărare.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod