Cabral, clipe grele după ce soția a ajuns la spital: "Noaptea în care mi-a fost frică!"

Prezentatorul a trecut prin momente dificile după ce soţia sa, Andreea Ibacka, a fost nevoită să rămână o noapte în spital.
Cabral s-a împăcat foarte greu cu această situație și a povestit pe blogul său cum s-a descurcat fără Andreea. "Aseară am dormit singur. După ce m-am dus la ea la spital la 12 noaptea ca să-i duc o pernă, că nu putea să doarmă, m-am întors acasă. Nu pot să spun că era casa goală, ar fi un clişeu, mi-au stat amândoi patrupezii pe cap de parcă şi lor le era dor de ea. Nu era goală casa... era rece. Era străină", a scris el.

Prezentatorul mărturisește că a înțeles ce înseamnă singurătatea și că s-a temut că această senzația s-ar putea repeta. "Desigur, spun nişte prostii. Am 36 de ani, iar ea era în spital de o singură zi... ce atâtea văicăreli?! Dar nu a fost neapărat vorba de o noapte în care ea nu era acasă. A fost vorba de gândul că noaptea aia s-ar putea repeta. Şi singurătatea aia adusă de gând... tare urâtă. Desigur, mai sunt fete pe lumea asta. Dar parcă mie-mi place asta. Şi-mi place destul de mult încât să nu mai vreau gândul ăsta niciodată în mintea mea. Pentru câ gândul ăsta mi-a adus frică. Noaptea în care mi-a fost frică, din cauza ei. Şi ne-am înghesuit ca trei negri ce suntem unii într-alţii şi-am aşteptat dimineaţa, să ne sune cineva şi să ne spună că o putem lua pe Andreea acasă. Acum e acasă. Îi ceartă pe câini pen’că s-au urcat pe canapea...", a încheiat Cabral.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod