Brittany Murphy a murit

de Nicoleta Tarantus, 21 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Brittany Murphy a murit

In varsta de 32 de ani, actrita americana, cunoscuta pentru roluri precum cele din "8 Mile" si "Tinerete furata", a murit duminica intr-un spital din Los Angeles, din cauze naturale, potrivit Mediafax.

Decesul a fost pronuntat la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, la doua ore dupa ce actrita a fost gasita lesinata la dus, in locuinta sa din Hollywood Hills, de catre mama sa. Un purtator de cuvant al Institutului de medicina legala din Los Angeles a declarat ca actrita a murit din cauze naturale, dar ca o autopsie va fi efectuata in urmatoarele zile.

"Lumea a pierdut o bucatica de soare", a scris Kutcher, un fost iubit al actritei, pe pagina sa de Twitter.
"Ne vedem in partea cealalta, pustioaico", a adaugat acesta.

Purtatorul de cuvant al actritei a refuzat sa faca vreun comentariu, declarand ca familia acesteia doreste sa i se respecte intimitatea.

La inceputul lui decembrie, presa americana scria ca Murphy a fost concediata din distributia filmului independent "The Caller". Purtatorul ei de cuvant a declarat, insa, ca intreruperea contractului a fost consecinta unor diferende de ordin creativ. Cand Murphy si sotul sau, scenaristul britanic Simon Monjack, cu care era casatorita de doi ani, s-au intors in Los Angeles, de pe platourile de filmare din Puerto Rico, aceasta si-a pierdut cunostinta si a fost dusa la spital.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod