Britney Spears, 15 milioane de dolari pentru "X Factor"

Cântăreața va primi 15 milioane de dolari pentru a juriza concursul televizat "X Factor" din SUA, ea fiind pe punctul de a semna un contract în acest sens cu producătorii emisiunii, odată încheiate negocierile privind onorariul său.

Cântăreața va primi 15 milioane de dolari pentru a juriza concursul televizat "X Factor" din SUA, ea fiind pe punctul de a semna un contract în acest sens cu producătorii emisiunii, după încheierea negocierilo privind onorariul său.

După mai multe săptămâni de negocieri intense, reprezentanţii cântăreţei au acceptat în cele din urmă oferta de 15 milioane de dolari, potrivit unor surse citate de site-ul E! News - relatează Mediafax.

Dacă va semna contractul pentru "X Factor", Britney Spears va deveni cel mai bine plătit jurat dintr-o emisiune TV de profil, eclipsând şi contractul de 12 milioane de dolari semnat de Jennifer Lopez pentru a fi jurat la "American Idol".

"Ambele părţi au fost indecise din cauza banilor, dar acum în sfârşit au ajuns la o înţelegere privind onorariul", a declarat o sursă ce are informaţii din interior privind acestă posibilă colaborare, potrivit eonline.com, citat de Mediafax.

"Aceasta era cea mai mare problemă şi acum, din fericire, s-a rezolvat.

Tot ce mai trebuie să regleze acum sunt aspectele mai puţin importante ale constractului", a mai spus sursa citată.

O a doua sursă a dezvăluit că logodnicul cântăreţei, Jason Trawick, care a făcut recent demersurile legale pentru a împărţi tutela artistei cu tatăl aceasteia, va fi implicat în producţia emisiunii.

Spears urmează să ocupe un scaun de jurat la "X Factor", dintre cele ocupate de Paula Abdul şi Nicole Scherzinger, care au fost concediate de producătorul Simon Cowell, la sfârşitul primului sezon din SUA al show-ului. Şi în al doilea sezon, vor fi juraţi Simon Cowell şi compozitorul şi producătorul L.A.
Reid, neexistând încă informaţii privind identitatea celui de-al patrulea jurat.

De altfel, până în prezent, nici informaţiile apărute de mai multe săptămâni în presă, potrivit cărora producătorii show-ului negociază cu Britney Spears ca aceasta să fie unul dintre juraţi în cel de-al doilea sezon, care va debuta în septembrie, nu au fost confirmate de aceştia.

Potrivit site-ului TMZ.com, judecătorul care se ocupă de dosarul cântăreţei a admis deja modificarea regimului de curatelă, instaurând o cogestiune între Jason Trawick şi Jamie Spears, tatăl artistei.

Britney se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de căderi nervoase.
Tot în 2008, Britney Spears a pierdut temporar custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James.


Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100, notează Mediafax.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andra pe 16 Apr 2012, 19:00
    :-S

    15 milioane de dolari ? :O :-S :(...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod