Brad Pitt și Angelina Jolie vor să adopte încă un copil

Cei doi actori au împreună șase copii, dintre care trei naturali și trei adoptați. Ei ar încerca, totuşi, în secret, să mai adopte un copil din Cambodgia, susţine tabloidul online american Radar Online.

Angelina Jolie regizează în prezent filmul "First They Killed My Father" în Cambodgia unde a întâlnit un băiețel pe nume Allouy Shoun, care trăiește în sărăcie, alături de alți 12 frați, într-o mahala din orașul Siem Reap. Cei 13 copii au între 16 luni și 23 de ani și trăiesc împreună cu părinții. Tatăl lor, care are 40 de ani, este prea bolnav pentru a putea să mai muncească.

Fiicele Angelinei, Shiloh și Zahara, de 9, respectiv 10 ani, au devenit foarte apropiate de copiii din această familie, motiv pentru care actrița ar fi decis să-l adopte și pe Allouy (a cărui vârstă nu a fost precizată).

"Angie a promis că va dona 1 milion de dolari pentru a ajuta această familie și dorește să-l adopte pe Allouy", a declarat o sursă pentru publicaţia citată de Agerpres.

Angelina Jolie își scosese fiicele la o înghețată, într-o pauză a filmărilor, când a fost abordată de Leida Shoun, de 16 ani.

Impresionată de mizeria în care trăiește această familie, Angie le-a oferit haine în valoare de 200 de dolari și le-a cumpărat câteva biciclete noi.

"Aveam o singură bicicletă pentru întreaga familie și este o bicicletă foarte veche. Pentru noi faptul că am primit biciclete este extraordinar. Shiloh și Zahara și familia lor sunt niște oameni foarte buni! (...) Îi cunoaștem de mai mult timp și ne mai ajută cu bani. Eu mă joc cu Shiloh și cu Zahara", a declarat pentru Radar Online Leida Shoun.

Cei doi actori au împreună șase copii: Maddox, 14 ani ani, Zahara, 10 ani, Shiloh, 9 ani, Pax, 12, Knox și Vivienne, 6 ani.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod