Brad Pitt şi Angelina Jolie, pregătiri pentru nunta anului

Invitaţii la nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt vor putea să deguste vinul produs de actorul american la reşedinţa pe care cuplul o deţine în Franţa şi unde ar urma să aibă loc şi căsătoria celor două staruri.

Invitaţii la nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt vor putea să deguste vinul produs de actorul american la reşedinţa pe care cuplul o deţine în Franţa şi unde ar urma să aibă loc şi căsătoria celor două staruri.

Brad Pitt este cel care se ocupă de pregătirile pentru căsătoria sa cu Angelina Jolie, evenimentul urmând să aibă loc în sudul Franţei, la Chateau Miraval, spectaculoasa reşedinţă a cuplului hollywoodian, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Brad Pitt a ales deja vinul care va fi servit la nuntă, iar invitaţii la petrecere vor avea astfel posibilitatea să deguste şi propriul vin al cuplului, denumit Pink Floyd, care este produs din struguri de pe proprietatea celor doi actori.

"Invitaţii nu vor fi dezamăgiţi de gustul acestui vin", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Aceeaşi sursă a mai spus că Brad Pitt a avut mereu o pasiune pentru vin şi a urmat un curs în acest domeniu, în prima parte a acestui an.

În timp ce de cea mai mare parte a pregătirilor de nuntă se ocupă Brad Pitt, Angelina se ocupă de lista de invitaţi.

Astfel, Angelina a decis să îşi invite foştii soţi, actorii Jonny Lee Miller şi Billy Bob Thornton, la nunta sa, a cărei dată nu a fost încă anunţată.

Pentru nunta lor, Angelina Jolie şi Brad Pitt au comandat două verighete în valoare de 500.000 de lire sterline fiecare (780.000 de dolari) de la bijutierul Robert Procop, notează Mediafax.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam şi Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod