Brad Pitt: se apropie nunta cu Angelina Jolie

Actorul a vorbit despre mult aşteptata nuntă cu Angelina Jolie şi a spus când va avea loc aceasta.

Nunta actorilor Brad Pitt şi Angelina Jolie, care alcătuiesc unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood, urmează să aibă loc în curând, a anunţat artistul american luni seară, la New York, informează revista People, citată de agenția Mediafax.

"Resimt o presiune tot mai mare din partea copiilor noştri, care vor ca noi să ne căsătorim, iar eu vreau să fac acest lucru în timpul vieţii lor şi, totodată, simt că momentul a venit", a declarat Brad Pitt, luni seară, la New York, unde a asistat la premiera celui mai recent film al său, "Killing Them Softly".

"Momentul este foarte apropiat.

Se va întâmpla în curând. Am o presimţire bună faţă de asta", a adăugat actorul american.

Brad Pitt, în vârstă de 48 de ani, care a petrecut ultimele luni la Londra, filmând pentru un nou lungmetraj, intitulat "World War Z", are o relaţie de șapte ani cu Angelina Jolie (37 de ani). Cei doi actori, care au împreună şase copii, s-au logodit în primăvara acestui an.

Deşi are o relaţie care durează deja de şapte ani cu Jolie, Pitt spune că ideea de a se căsători cu partenera lui de viaţă are în continuare o însemnătate foarte mare pentru el.

"Avem o familie, creştem împreună nişte copii.
Sunt suprins de cât de mult înseamnă în continuare căsătoria pentru mine, după ce ai avut deja toate aceste lucruri"
, a spus actorul american.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod