Brad Pitt, ordin de restricție împotriva atacatorului

Starul a obţinut un ordin de restricţie împotriva reporterului ucrainean specializat în farse Vitali Sediuk, care l-a "lovit" în faţă cu pumnul pe actor la premiera hollywoodiană de miercuri a filmului "Maleficent".

Potrivit agenției Reuters, citată de Mediafax, poliţia din Los Angeles a emis joi un ordin de restricţie împotriva reporterului ucrainean care a mimat că îl loveşte cu pumnul în faţă pe Brad Pitt, în timp ce dădea autografe la premiera din Los Angeles a filmului "Maleficent", noua producţie Disney cu Angelina Jolie în rolul principal.

A avut noroc că nu a încasat un pumn în fațăWill Smith, după ce Sediuk a încercat să-l sărute
Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, a solicitat un ordin de protecţie de urgenţă împotriva lui Vitali Sediuk, după ce acesta a sărit gardurile de protecţie şi l-a atacat pe actor cu pumnul - gest care s-a dovedit în cele din urmă a fi o farsă.

Reporterul, care este o vedetă de televiziune în Ucraina, a rămas în custodia poliţiei în cursul zilei de joi, până la plata cauţiunii de 20.000 de dolari, conform purtătoarei de cuvânt a Departamentului de poliţie din Los Angeles, Wendy Reyes.

Pitt nu a fost rănit în urma acestui incident.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod