Boss-ul de la Pro TV dă cu pumnul în masă: Loredana, Smiley şi Marius Moga nu pleacă nicăieri!

Cesnavicius a dat asigurări că Smiley, Loredana, Moga şi Bartoş nu vor părăsi Pro TV


Lituanianul a vorbit și despre concedierile care au afectat personalul posturilor Pro TV, Acasă TV și Sport.ro:

Multe dintre vedetele noastre au fost anunţate în presă că plecate la Antena 1. Au fost, însă, doar zvonuriAleksandras Cesnavicius
"Adevărul este uşor diferit, de fapt noi am adus în echipă cea mai mare parte a angajaţilor care lucrau pentru noi prin intermediul unor furnizori terţi de servicii.
În acelaşi timp, pentru eficientă şi transparenţă, colaborarea noastră cu unii furnizori a fost reevaluată şi, în unele cazuri, încheiată. Înţelegem că mulţi dintre furnizorii care nu vor mai lucra cu noi sunt dezamăgiţi şi că unii oameni au reacţionat emoţional. Per ansamblu, am primit comentarii pozitive ale colegilor care sunt fericiţi că s-au alăturat echipei noastre. Acest aspect a atras atâta atenţie deoarece PRO TV este postul TV lider de piaţă."


Lituanianul a mai precizat că Pro TV nu este de vânzare, ci doar operaţiunile secundare – radio, distribuţie de film – vor fi externalizate.
Evitând să dea numele celor interesați să preia aceste operațiuni de producție, Cesnavicius a spus că "interesul este înalt".

Citeşte şi: Andra, despre plecarea de la Pro TV

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod