Bianca Lapuste l-a cucerit pe Marius Moga

Cei doi şi-au cunoscut deja părinţii unul altuia şi au decis să se mute împreună în Bucureşti.

Întrebată de Cătălin Măruţă, în cadrul emisiunii lui, ce a atras-o cel mai mult la Marius Moga, Bianca a declarat că "inteligenţa lui".

Bianca Lapuste, corespondenta ştirilor Pro TV de la Iaşi, este 12 ani mai tânără decât Moga. Frumoasa blondă apare în noul videoclip al lui Moga, "Pe barba mea", ce a fost lansat recent.

Afinităţile lui Moga pentru blonde sunt arhicunoscute, după ce compozitorul a avut o relaţie de câţiva ani cu Iulia Vântur, notează Libertatea.

O altă coincidenţă este că şi Iulia Vântur a fost corespondenta stirilor Pro TV de la Iaşi până s-a transferat în redacţia centrală din Bucureşti.

Cei doi se iubesc de cinci luni, iar weekend-ul trecut ea i-a cunoscut pe părinţii lui Marius.

"Îl susţin pentru că îl iubesc. Îl susţin de 5 luni şi sper să îl susţin mult timp de acum înainte în acelaşi fel. Prima noastră întâlnire a fost la Bucureşti. De fapt a fost o masă, unde s-au legat multe. Îmi şi cântă, îmi şi povesteşte, nu ne plictisim niciodată.

La socri a fost de-a dreptul copleşitor. Mama soacră găteşte sănătos, bio, fără carne, toată stimă şi pentru tată socru. Nu sunt geloasă pentru că ştiu ce am acasă, sunt ardeleancă, din Cluj, dar lucrez la Iaşi", a spus Bianca la Pro TV.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod