Bianca Brad, mesaj emoţionant despre drama pierderii unei sarcini

Bianca Brad s-a implicat în sprijinirea părinţilor care au trecut prin drama pierderii unui copil


8ar fi împlinit pe 27 aprilie fetiţa Biancăi Brad
"Iubita mea, frumoasa mea, au trecut opt ani de când ai apărut în viața mea, schimbând-o altfel decât credeam că o vei face, atunci cand am aflat că te-ai cuibărit în pântecul meu. Îmi pare rău! Te rog, iartă-mă! Îți mulțumesc! Te iubesc! Pentru toate lacrimile văzute și nevăzute, vărsate de dorul tău și pentru neputința mea; pentru tot zbuciumul care a zdruncinat si răscolit fiecare ungher al sufletului meu și al minții mele; pentru cine am devenit datorită ție, și pentru că și pentru cine EȘTI...", a scris Bianca Brad pe pagina sa de Facebook.

"Căutând să-ți dăruiesc de ziua ta ceva deosebit, am descoperit un duet, cântat de o mamă împreună cu fiica ei, care m-a dus imediat cu gândul la tine, la noi, la cum am fi putut fi împreună...
Poate... Undeva... Cândva... Și cum acest lucru nu va fi posibil, cel puțin aici, în lumea în care sunt eu acum, nu-mi rămâne decât să ascult cântecul și să-mi imaginez... oare pentru a câta oară?!?!... cum ar fi fost dacă....?!?!? Să-ți fie bine, scumpa mea, oriunde te-ai afla... Îți mulțumesc și te iubesc, frumoasa mea! Până la stele și înapoi"
, a adăugat fosta Miss România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod