Beyoncé, obiect de studiu la Harvard

Modul în care a fost lansat pe piață cel de-al cincilea disc al celebrei interprete Beyoncé, care a înregistrat un imens succes de public și vânzări, va fi obiect de studiu la prestigioasa Harvard Business School, una dintre cele mai bine cotate facultăți din lume, informează ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

În noaptea de 12 decembrie 2013, o știre neașteptată i-a luat prin surprindere pe cei care accesau iTunes Store. Magazinul digital al companiei Apple anunța lansarea celui de-al cincilea album solo al lui Beyoncé.

600de mii de exemplare din noul album lansat de Beyonce s-au vândut în primele trei zile
A fost o surpriză totală pentru industria discografică și pentru fanii ei întrucât, contrar cutumei, lansarea nu a fost precedată de acțiuni de promovare și niciun extras de pe disc nu fusese difuzat anterior la posturile de radio sau pe rețelele de socializare, notează ziarul citat de Agerpres.
Albumul includea 14 piese și 17 videoclipuri.

Spre deosebire de majoritatea albumelor promovate pe internet, melodiile de pe discul purtând doar numele solistei, "Beyoncé", nu se puteau achiziționa separat, fiind posibilă doar cumpărarea întregului album. În prima săptămână după lansare, acesta s-a putut cumpăra doar din magazinele Apple.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 4 Oct 2014, 02:47
    Bravos, natiune americana, halal sa-ti fie!

    Ce dragut! Trebuie sa faci studii universitare (si inca la Harvard!!!) ca sa intelegi ca "fenomenul" are succes pentru ca e cvasi-dezbracata si in hiperlordoza? De rasul curcilor!

    0
    0

  • kiki pe 3 Oct 2014, 16:47
    asta da,articol

    "marketing strategic in industriile de creatie " Oare cineva cu oarecare legatura cu asta,din Ro citeste ? intelege ? va aplica vreodata CINEVA vreo strategie in vreun domeniu ?(adica cei ce conduc in orice domeniu au cunostiinte?)-sau,mergem "dupa ureche" sau "original",nu ca americani-englezi-francezi-canadieni-suedezi etc...care nu stiu ei ce-i frumos si bun,valoros,adica !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod