Beyonce, lăudată dar şi criticată după show-ul de la Super Bowl - VIDEO

Cântăreaţa americană a avut o apariţie strălucitoare în finala campionatului de fotbal american. Ea a eclipsat formaţia britanică Coldplay, însă prestaţia sa a fost şi criticată.

Membrii trupei Coldplay au fost ovaţionaţi de-a lungul celor 13 minute de spectacol susţinute în pauza finalei campionatului de fotbal american, care s-a desfăşurat pe Levi's Stadium, din oraşul Santa Clara din California. În timpul reprezentaţiei, Coldplay a cântat o selecţie din hiturile formaţiei, membrilor trupei britanice alăturându-li-se, pe scena galei Super Bowl 2016, Bruno Mars şi Beyonce, relatează BBC, citat de Mediafax.

Cântăreaţa americană a făcut un adevărat spectacol cu noua sa melodie "Formation", cântată în pauza meciului, în timp ce Bruno Mars şi Mark Ronson au interpretat "Uptown Funk".

Totodată, unii dintre participanţii la spectacol au glumit, spunând că, aşa cum Iisus a păşit pe apă, Beyonce a evitat o căzătură, stabilizându-se după ce era să se prăbuşească din cauza tocurilor prea înalte pe care le purta.

Pe de altă parte, mulţi dintre cei care au privit spectacolul au comentat cum Beyonce a folosit show-ul pentru a face o demonstraţie referitoare la drepturile persoanelor de culoare.

Astfel, dansatoarele sale au fost costumate precum membrii grupării politice radicale "The Black Panthers" şi au format un X în timpul spectacolului, privit ca o trimitere la activistul Malcolm X.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod